Help mee bij LOB

Betrek ouders bij de loopbaanoriëntatie en –begeleiding van hun kind(eren)

Hoe werkt het?

Als je je aanmeldt voor HelpmeebijLOB, maken wij een subwebsite aan voor jouw school. Je ontvangt van ons de domeinnaam, inloggegevens en een uitgebreide handleiding.

Met die handleiding kun je de wesbite aanpassen naar de huisstijl van je school en inrichten met teksten die voor jouw school van toepassing zijn. Zo kun je bijvoorbeeld de visie van de school op LOB en de rol van ouders daarbij presenteren. Je kunt het activiteitenplan laten zien, belangrijke activiteiten aankondigen en er een formulier aan hangen, informatieve teksten over LOB plaatsen of links naar belangrijke websites.

Kosten

Voor het gebruik van Helpmeebijlob.nl vragen wij een jaarlijkse vergoeding.

Ben je lid van de NVS-NVL?
Dan bedraagt de vergoeding voor schooljaar 2018-2019: € 25 
Ben je geen lid van de NVS-NVL?
Dan bedraagt de vergoeding voor schooljaar 2018-2019: € 50

Voor dat bedrag betalen wij onderhoud en hosting van de website in een beveiligde omgeving en kun je gebruik maken van onze helpdesk bij technische problemen. 

Hulp nodig?

  • Heb je een korte vraag of lijkt er technisch iets mis te gaan met de website? Dan kun je contact opnemen met onze helpdesk via bureau@nvs-nvl.nl
  • Heb je hulp nodig bij het inrichten of optimaliseren van de Helpmeebijlob website? Dan kunnen wij een expert naar je toe sturen die met je in 1,5 uur stap voor stap op weg helpt. Ook kunnen we een workshop verzorgen in je decanenkring. Hier zijn wel extra kosten aan verbonden. Mail Ellen Rozeman voor de mogelijkheden: e.rozeman@nvs-nvl.nl.
  • Heb je hulp nodig bij LOB (het formuleren van een visie, het maken van een activiteiten plan) of het betrekken van ouders bij LOB? Kijk dan op ww.nvs-nvl.nl/academie